Birkebeinerrennet 2018. Del 1: Hvem er Petter Northug og Lukas Bauer?

Da var birkebeinerrennet 2018 gjennomført og for min del kunne det ikke gått bedre! Jeg fikk trent som planlagt, skiene leverte og kroppen var et monster. Aldri før i mitt liv har jeg kjent på slik råskap, det var nesten umulig å gå seg stiv, og jeg kunne bare spa på med krefter hele veien. En temperatur på under -20 på start og enda kaldere i andre deler av løypa gjorde det ekstremt trått! Det er sjeldent jeg går diagonal i flatt terreng, men i enkelte deler av løypa var dette tilfellet. En vinnertid på 15min tregere enn i 2015 sier sitt. Men læll da gutt, det gjorde ingenting, i dag var jeg Hulken. Petter Northug og Lukas Bauer kom i mål ca 4min bak meg, begge var kanskje ikke i sin livs form, men det ser da pent ut på CV-en. Totalt endte jeg på 73. plass av ca 9000 stk med tiden 2.54 og gjorde sesongens beste renn. 

sportograf-114545928
Birken 2018

Om et par dager vil det komme et nytt innlegg som vil omhandle hvordan jeg bygde en formtopp de tre siste ukene inn mot Birkebeinerrennet 2018!

Author: howfarinoneyear

Navn: Stian Karsrud Alder: 26 år Bosted: Oslo Jeg har aldri vært aktiv langrennsløper som ung, men ønsker å se hvor nær verdenstoppen det er mulig å komme på ett år. Denne bloggen vil handle om min treningshverdag og hvilke erfaringer jeg gjør meg underveis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s